Kaas-Kirkemann

Kaas & Kirkemann er en forsikringsmægler-virksomhed, etableret i 1996

af Pernille Kaas og Ole Kirkemann.


Vi har specialiseret os i den spanske forsikringsverden, for at kunne give forsikringsrådgivning for skandinaver, der opholder sig permanent eller i perioder i Spanien. Vi samarbejder med forsikringsselskaber, der bedst formår at leve op til vores kunders krav og behov. Vores team har en solid baggrund og uddannelse bag sig, og alle taler et skandinavisk sprog. Kaas & Kirkemann har stor indflydelse på forsikringsselskabernes produktudvikling for nordeuropæere i Spanien. Al korrespondance direkte fra Kaas & Kirkemann er på dansk, og mange forsikringsbetingelser fra diverse forsikringsselskaber, vi samarbejder med, er oversat til dansk.


Personlig skadesbehandling

Vores skadesafdeling er et professionelt team, hvor du som kunde kan henvende dig dagligt i åbningstiden for personlig snak og rådgivning. Derudover har Kaas & Kirkemann sin egen 24 timers nødtelefon på dansk, hvor du kan ringe i tilfælde af akut skadessituation.


Hvorfor vælge en forsikringsmægler?

Modsat forsikringsagenter, on-line selskaber og banker, er forsikringsmæglere uafhængige. Vi kan derfor tilbyde forsikringer i flere forskellige forsikringsselskaber, og således finde den forsikring, der passer bedst til dig.


Hvorfor tro vi er dyrere fordi vi er forsikringsmæglere?

Fejlagtigt tror mange at det koster mere at tegne forsikring gennem en forsikringsmægler end hvis forsikringen tegnes direkte med forsikringsselskaberne. Vi forhandler med forsikringsselskaberne, så vores kunder nyder godt af fornuftige og konkurrencedygtige priser. Samtidig får du personlig rådgivning og service på dit eget sprog når forsikringen tegnes og hvis du skulle få en skade.


Vi tegner forsikring for bil, bolig, helbred, ansvar, begravelse, fritid, erhverv m.m.

 


Åbningstider

Mandag til fredag

Kl. 10 - 14 og 16 - 18

Juli og august 10 -14

TEL: 952478383


Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside: www.kaaskirkemann.netPå gensyn!