Bolig-Udland

Bliv ambassadør for bolig-udland.dk og optjen flotte rejsegavekort.


Optjen rejsegavekort til en værdi af op til 30.000 dkk  – Du bestemmer selv hvor turen skal gå til.


Sådan fungerer det:


1.       Henvisning – Du henviser enten en bolig til salg eller en mulig køber til Bolig-udland.dk


2.       Køb eller salg - Når vi laver et salg på baggrund af din henvisning, kan du udløse dit gavekort eller spare op til senere.


3.       Udløs gavekort - Udløs dit rejsegavekort - Du bestemmer selv hvor turen skal gå til.


Vi trækker lod om 3 stk. rejsegavekort på hver 100 euro til Norwegian blandt alle dem, som tilmelder sig vores ambassadør program inden udgangen af Oktober måned 2018.


Alle der tilmelder sig vores ambassadør program får desuden en gratis flaske vin.


Blandt alle der tilmelder sig, som ambassadør inden den 31/12 2018 trækker vi desuden lod om et gavekort til Norwegian på 500 euro.


Det er nemt at tilmelde sig som ambassadør.


Dette gøres enten ved at benytte tilmeldingsformularen inde på https://www.bolig-udland.dk/ambassador/


eller ved at kontakte Christian Boesen på mail christian@bolig-udland.dk eller telefon +34 609 97 72 62.


Bolig-Udland er Danmarks største mægler i Spanien og har ydet rådgivning siden 2005. Vi har 7 lokalkontorer fordelt over hele kysten og alt foregår på dansk igennem hele processen.


At sælge sit hjem er et af de vigtigste valg for de fleste mennesker. Med stor ydmyghed, tager vi opgaven til os og vores kunder vil altid opleve, at vi er 100% engageret i bolighandlen. Vi er vores kunders, personlige rådgiver og sparringspartner.


Vi søger hele tiden at forbedre vores forretningsgange og vores koncept. Vi skal lytte og lære af vores kunder, så vi hele tiden forbedrer vores service, koncept og vores produkter.


Vores mål er at være med til at forbedre branchen. Vi stræber efter at være på forkant med tingene og have fokus på kvalitet og ansvarlighed.


Vi har en kundeorienteret forretningsmodel. Kunden skal føle at Bolig-udland.dk er et åbent og tilgængeligt mæglerhus. Vores agenter/samarbejdspartnere, skal til enhver tid kunne imødekomme kundernes behov.


Vi har agenter centralt placeret i lokalområdet, så vores kunder får mulighed for at mødes med os, når de vil.


Bolig-udland.dk er altid til rådighed på både mail og telefon, når behovet er der. Vores hjemmeside er designet til at kunne yde hurtig hjælp og rådgivning når det måtte ønskes.


Bolig-udland.dk har fra starten været kendt for at have en nytænkende og innovativ profil. Vi har dog en praktisk tilgang til tingende og har fokus på at innovation altid bør og skal være til gavn for kunden. Innovativt design og nytænkning er noget, vi arbejder med hele tiden, og vi vil i fremtiden fokusere endnu stærkere på at give alle vores kunder den bedste oplevelse og en tryg bolighandel. Både ”online” og ”offline”.


Bolig-udland.dk drives af kompetente mennesker der er specialister, på hver deres felt. Vores forretning er at udføre professionel handel med fast ejendom. Vores kunder vil opleve os som konsulenter, som hjælper dem, med at træffe de bedst mulige beslutninger igennem hele processen”.

 

Vores områdechef kontaktperson på Costa del sol Øst er:


Tine Villanueva

Kontoradresse: Al Pago Haza de Rila 25, 29754 Cómpeta

Mail: tine@bolig-udland.dk

Telefon: +34 653 11 95 79


 

Vores områdechef på Costa del Sol Vest er:


Lotte Kristiansen

Kontoradresse: Avenida Las Gaviotas 3, 29640 Fuengirola

Mail: lotte@bolig-udland.dk

Telefon: +34 678 01 94 37


Med venlig hilsen,

Christian Boesen

Indehaver/Direktør


Telefon: +34 609977262

Telefon: +45 36964809

Mail: christian@bolig-udland.dk


Web: www.bolig-udland.dk